A nagykonyhai berendezések azon gépeket foglalják magukba, amelyek az éttermek, hotelek, kifőzdék, de akár otthoni konyhák igényeinek is megfelelnek. Egy étterem konyhájának szinte a legfontosabb darabja az ipari tűzhely. Megkülönböztetünk elektromos tűzhelyeket és gáztűzhelyeket, ezen belül pedig kettő, négy és hat égővel rendelkező változatokat.
Az elektromos tűzhelyek között van sima felületű, statikus főzőlappal, kerámialapos, két- és négyzónás, de olyan is, amelyik légkeveréses főzőlappal rendelkezik. Egy ipari tűzhely kiválasztásánál a cég tanácsadást nyújt a megfelelő márka, típus kiválasztásában, ráadásul vállalja a berendezések kiszállítását, üzembe helyezését és karbantartását, szükség esetén javítását.
Fontos, hogy a konyha szakszerűen legyen kialakítva, ennek tervezését a 3D-tervező program lehetővé teszi. Az ipari tűzhely nem a legolcsóbb berendezés, ezért szükséges az alaposan kigondolt megtervezés és a profi kivitelezés, ami zökkenőmentes munkát tud biztosítani a nagyobb konyhában.