A Szent Jakab kagyló igazi csemege

Lopott Telefon  > Vásárlás >  A Szent Jakab kagyló igazi csemege
szent jakab kagyló

Magas tápanyagtartalmú fehérjét biztosít, ezen kívül bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban és alacsony a kalóriatartalma. A Szent Jakab kagyló kimondottan ízletes, ezért érdemes kipróbálni. A fehér húsa és a narancsszínű része egyaránt ehető.

Az előbbi diós, enyhén édes, az utóbbi pedig erősen tenger ízű. Leginkább az Atlanti-óceán és a Földközi-tenger partjainál fordul elő. Francia halászok kezdeményezésének hála, a begyűjtésére szigorú szabályok vonatkoznak. A Szent Jakab kagyló kizárólag kijelölt időszakban és meghatározott méretben fogható ki.

Amennyiben van rá lehetősége, frissen ízlelje meg! A héj nélküli hús hűtőszekrényben akár 2 napig is eltartható. Lefagyasztott állapotban egy légmentesen záródó zacskóban 3 hónapig tárolható. A fagyasztás előtt fontos alaposan megszárítani.

Ha nem szeretne bíbelődni a pucolásával, valamint az elkészítésével, akkor szerezze be a Szent Jakab kagyló konzerv változatát! Bármelyik nagyobb áruház polcain fellelhető, így a megvásárlását illetően nem lesz nehéz dolga.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás